مورد علاقه ها 0

نقش پولساتور در دستگاه شیردوش

پولساتور در دستگاه شیردوش، سیکل متناوب وجود خلا و عدم وجود خلا (فشار محیط) را ایجاد می کند تا شیر بدون آسیب به پستانها دوشیده شود. بود و نبود خلا در محفظه خلا ( بین شل و لاینر) سبب ایجاد حالت باز و بسته شدن و ماساژ در لاینر می شود.



پولساتور 4 سیکل و دو فاز دارد: دو فاز دوشش و دو فاز استراحت

نسبت ضربان بین این دو فاز، زمان طول کشیدن هر کدام از فاز ها را مشخص میکند. این نسبت می تواند  بسته به نوع دام و نوع پولساتور 50:50، 70:30 ، 65:35 و 60:40 باشد. برای مثال در حالت 60 به 40، لاینرها به کمک پولساتورها در 60 درصد زمان سیکل پولساتور ( که در گاو یک ثانیه است) اقدام به دوشش می کنند و در 40 درصد باقی مانده در حالت ماساژ و استراحت سرپستان ها هستند.

با این توضیح، نسبت بیش از 70:30 منجر به آسیب به سرپستانها و نسبت کمتر از 50 به 50 منجر به دوشش ناقص گاو می شود و زمان شیردوشی افزایش میابد.


یک تست ساده برای عملکرد درست پولساتور ها و میزان وکیوم به این شرح است:
ورودی سه لاینر را مسدود کنید و سپس انگشت شست خود را در لاینر چهارم داخل کنید. بعد از 20 ثانیه احساسی همانند احساس دام بر روی سرپستان ها خواهید داشت. اگر احساس ناراحتی دارید اصطلاحا ریت RATE پولساتور می بایست تنظیم شود.
بسیاری از شیردوش ها نیز به صدای پولساتور ها به عنوان نشانگری بر عملکرد صحیح آنها حساس می باشند و در صورت کسب تبحر، صدای ضربان پولساتورها نیز می تواند بیانگر دوشش صحیح و یا ناصحیح دستگاه شیردوشی باشد.

توجه: باز بودن و تمیز بودن سوراخ تعبیه شده بر روی کفی خرچنگی را همواره کنترل کنید تا جریان شیر به خوبی از خرچنگی انجام پذیرد. پر شدن خرچنگی به راحتی منجر به انتقال بیماری ها بین سرپستان ها می شود.

در صورتیکه از پولساتور بادی یا پنوماتیک استفاده می نمایید، به طور مداوم فیلتر هوا و سلامت قطعات را چک کنید و در اولین فرصت اقدام به تعویض آن با پولساتور برقی نمایید.

2852
0
 
4
لینک کوتاه:
دیدگاه ها