در حال بارگزاری
تازه وارد هستید؟
برای تکمیل عملیات خود ثبت نام کنید
برای عضویت در سایت خود را وارد نمایید تا رمز عبور برای شما ارسال شود.
در صورت ناخوانا بودن روی تصویر کلیک کنید.
فراموشی رمز عبور
سيستم های RFID از فناوری مبادله اطلاعات بی سيم برای شناسايی انحصاری حيوانات استفاده می نمايند. توانمندی این گونه سیستم ها مديون بکارگیری سه عنصر اساسی زیر است:
مبادله اطلاعات بین پلاک گوش و ریدر از طریق امواج راديويی انجام می شود. زمانی که يک شی حاوی تگ RFID به محدوده خواندن يک ریدر وارد می شود، دستگاه کدخوان با ارسال يک سيگنال به تگ اعلام می نماید که داده ذخيره شده در خود را ارسال نمايد. وظيفه اوليه يک تگ RFID ، ذخيره داده و ارسال آن به يک ریدر است. تراشه موجود در تگ های RFID از حافظه ای با قابلیت فقط خواندنی و یا خواندنی / نوشتنی به منظور ذخيره و بازیابی داده و در برخی موارد تغيير داده استفاده می نماید.اندازه و شکل پلاک گوش الکترونیکی:
پلاک گوش های RFID می توانند در ابعاد و اشکال مختلف ارائه شوند. با توجه به این که تراشه و آنتن به کار گرفته شده در یک تگ RFID بسیار کوچک ساخته می شوند، امکان استفاده از تگ های RFID به هر شکل و اندازه ای وجود خواهد داشت. اندازه و شکل يک تگ RFID به نوع کاربری آن بستگی خواهد داشت . پلاک گوش ها می بايست به گونه ای ساخته شوند که در مقابل عواملی نظیر حرارت بالا، رطوبت و مواد شيميايی مقاوم باشند و در تمام طول زمان نگهداری و پرورش دام بر روی گوش باقی بمانند.انواع کدخوان یا ریدر پلاک گوش الکترونیکی:
دو نوع ریدر وجود دارد. ریدرهای دستی و یا متحرک که منبع تغذیه آنها باتری های شارژی می باشد و ریدرهای صفحه ای یا ثابت که دام از میان آن عبور میکند.از ریدرهای دستی به منظور شناسایی دام ها به صورت موردی مانند ثبت اطلاعات تلقیح و درمانی استفاده می شود و از ریدرهای صفحه ای یا پنلی بیشتر جهت شمارش و شناسایی دام ها در زمان ورود به محل نگهداری و یا انتقال به چراگاه استفاده می گردد.انواع پروتکول:
دو نوع پروتوکل در خصوص پلاک گوش های الکترونیکی وجود دارد. پروتکول FDX و پروتکول HDX