مورد علاقه ها 0

خلا، عامل خروج شیر از پستان ها

عملکرد دستگاه شیردوش به واسطه ایجاد خلا است. اما وجود خلا به صورت مداوم منجر به احساس درد در دام و آسیب به پستان آن می شود. بنابراین عملکرد درست پولساتور (با وصل و قطع جریان خلا در لاینر)  منجر به تخلیه کامل شیر بدون آسیب به پستانها می گردد.

زمانی که دستگاه شیردوش روشن است، درجه خلا میزان وکیوم موجود را نمایش می دهد. یک عدد درجه خلا بعد از یونیت وکیوم و قبل از سالن شیردوشی تعبیه می شود که بیانگر میزان خلا تولید شده توسط سیستم تولید خلا است و یک درجه نیز نشانگر میزان خلا در چال شیردوشی است که معمولا در ابتدا و یا انتهای خط شیردوشی قرار می گیرد. صفحه برخی نمایشگرهای خلا، جهت نشان دادن سطح صحیح وکیوم علامت گذاری و نشاندار شده اند.

پایین بودن سطح خلا منجر به پاکدوش نشدن دام و لیز خوردن لاینر و سطح وکیوم بالاتر از استاندارد به راحتی منجر به آسیب سرپستان ها خواهد شد.


از این رو پرسنل شیردوشی می بایست نسبت به عملکرد صحیح پمپ خلا و پولساتورها آگاه باشند و آموزش داده شوند و به صورت روزانه و لحظه ای سطح خلا را بررسی و کنترل نمایند.

افت خلا در زمان نصب خرچنگی

زمانیکه لاینرها برای اتصال به پستان ها آماده می شوند تا لحظه نصب، هوا وارد سیستم شیردوشی می شود. همچنین در زمان جدا کردن و یا افتادن خرچنگی ها نیز، هوا ناگزیر وارد سیستم می شود. توجه کنید که افت خلا به علت ورود هوا به داخل دو واحد دوشنده (خرچنگی) در زمان اتصال آن ها به پستان ، می بایست کمتر از دو کیلو پاسکال باشد و پمپ ها می بایست این افت خلا را در کمتر از سه ثانیه به حالت نرمال باز گردانند .

علاوه بر پمپ و یونیت خلا، سالم بودن تانک رزرو خلا، برای حفط میزان خلا در زمان اتصال و جدا کردن خرچنگی اهمیت دارد و می بایست مورد توجه واقع شود. 


وکیوم رگلاتور قطعه دیگری است که به ثابت ماندن میزان خلا کمک می کند. به اینصورت که به طور اتوماتیک و در صورت افزایش خلا، اجازه ورود هوا به سیستم و برقراری تعادل را می دهد. این قطعه معمولا در ابتدای خط نصب می گردد و می بایست همواره تمیز و بدون گرد و غبار نگهداری شود تا هوای تمیز و به راحتی وارد لوله های خلا گردد.

1493
0
 
0
لینک کوتاه:
دیدگاه ها